• Gratis verzending vanaf €100,-
  • Altijd netjes verpakt
  • Alles is op voorraad
Home » Disclaimer

Disclaimer

Algemeen

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Landbouwkentekenmonteren.nl

Landbouwkentekenmonteren.nl behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Landbouwkentekenmonteren.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Landbouwkentekenmonteren.nl is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Landbouwkentekenmonteren.nl een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Landbouwkentekenmonteren.nl. Zonder schriftelijke toestemming van Landbouwkentekenmonteren.nl is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Landbouwkentekenmonteren.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.